Szukaj

Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej Brillat-Savarin Anthelme (2003)

WRÓĆ DO KATEGORII
Cena:

22.00

Brillat-Savarin Anthelme

Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej  

Warszawa 2003, PIW

ISBN: 8306024982

Str. 264, [6]

Oprawa tekturowa, 18 cm

Ilustr.

Stan: bdb- (lekkie przybr. pow. opr.)

Zamówienie powyżej 99 zł - WYSYŁKA GRATIS / Przesyłka kurierska / Paczkomaty / Odbiór w antykwariacie w ciągu 1-2 dni roboczych [od ręki - tel. 22 646 06 44] / Metody płatności: karta, gotówka, przelew, PayPal, za pobraniem / Więcej o warunkach wysyłki: tutaj

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów