Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej Brillat-Savarin Anthelme (2003)

Kod producenta: 8306024982

Cena: 22.00

EGZEMPLARZ DOSTĘPNY

TERMIN REALIZACJI - MAKSYMALNIE WYNOSI 5 DNI ROBOCZYCH
(3 DNI NA REALIZACJĘ ZAMÓWIENIA ORAZ 2 DNI ROBOCZE NA DOSTAWĘ)

GDYBY KTOŚ Z PAŃSTWA ŻYCZYŁ SOBIE KRÓTSZY TERMIN REALIZACJI
ZAMÓWIENIA - PROSZĘ O KONTAKT MAILOWY LUB TELEFONICZNY

facebook Google+

Opis produktu:

Brillat-Savarin Anthelme

Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej  

Warszawa 2003, PIW

ISBN: 8306024982

Str. 264, [6]

Oprawa tekturowa, 18 cm

Ilustr.

Stan: bdb- (lekkie przybr. pow. opr.)

Wyślij wiadomość gdy wiadomość pojawi się na stanie

Podaj adres email a powiadomimy Cię gdy książka pojawi się na stanie