Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej Brillat-Savarin Anthelme [2003]

Dostępność: Dostępny 1 egzemplarz
W Twoim domu już za: 3 dni robocze
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 18,00 zł 18.00
ilość egz.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Szczegóły

autor Brillat-Savarin Anthelme
tytuł Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej
tłumaczenie Joanna Guze
redakcja Wybór opracował Wacław Zawadzki / wstęp Joanna Guze
ilustrator / projekt okładki Bertalla
seria wydawnicza brak informacji
miejsce wydania Warszawa
rok wydania 2003
wydawnictwo PIW
liczba stron 264, [6]
rodzaj oprawy tekturowa
format 18 cm
dodatkowe informacje Ilustracje.
stan bdb-. [małe otarcia kraw. opr.].

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium