Domowy wyrób win i miodów Perkowicz Witold (1956)

Perkowicz, Witold Domowy wyrób win i miodów Warszawa 1956, Polskie Wydawnictwo Gospodarcze Str. 47, [1] Oprawa broszurowa, 21 cm Tabele, ilustr. Stan: db (otarcia kraw. opr., ślady po zagięciach na pow. opr.)

Kod producenta:: 1

Cena:: 44.00

TOWAR DOSTĘPNY

TERMIN REALIZACJI - MAKSYMALNIE WYNOSI 5 DNI ROBOCZYCH
(3 DNI NA REALIZACJĘ ZAMÓWIENIA ORAZ 2 DNI ROBOCZE NA DOSTAWĘ)

GDYBY KTOŚ Z PAŃSTWA ŻYCZYŁ SOBIE KRÓTSZY TERMIN REALIZACJI
ZAMÓWIENIA - PROSZĘ O KONTAKT MAILOWY LUB TELEFONICZNY

Opis produktu:

Perkowicz, Witold

Domowy wyrób win i miodów 

Warszawa 1956, Polskie Wydawnictwo Gospodarcze

Str. 47, [1]

Oprawa broszurowa, 21 cm

Tabele, ilustr.

Stan: db (otarcia kraw. opr., ślady po zagięciach na pow. opr.)


TREŚĆ: Skład chemiczny wina / Ocena jakości wina / Przechowywanie wina / Sprzęt, owoce, jagody, drożdże, pożywka, cukier / Przygotowanie moszczu / Przygotowanie drożdży / Fermentacja / Kupażowanie wina / Klarowanie wina / Barwienie wina / Wady i choroby win / Przepisy / Agrest. Agrest i porzeczki. Agrest i jabłka lub gruszki. Berberys. Bez czarny. Bez czarny - kwiaty. Borówki. Brzozowy sok. Czarne  jagody. Czereśnie. Dereń. Gruszki. Głóg. Jabłka. Jarzębina. Jeżyny. Maliny. Morele. Morwa. Pigwa. Pomarańcze. Pomidory. Porzeczki. Rabarbar. Śliwki. Tarnina. Truskawki. Winogrona. Wiśnie / Wino z suszonych owoców / Wino z żyta / Wina miodowe / Miody pitne / Wermut / Szmpan / Piwo miodowe. Piwo domowe. Ocet winny. Kwas chlebowy. Kwas owocowy. Krupnik litewski. Orszada. Poncz. Bowla


Wyślij wiadomość gdy wiadomość pojawi się na stanie

Podaj adres email a powiadomimy Cię gdy książka pojawi się na stanie